Ta kontakt

Om du ikke finner svar på ditt spørsmål gjennom vår side kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet under. Har du på den andre siden spørsmål om innboforsikring bør du ta direkte kontakt med et forsikringsselskap for å få et konkret og godt svar. Spesielt dersom det gjelder individuelle spørsmål, slik som om særlig dyre gjenstander dekkes (kunst, fotoutstyr o.l.), egenandeler og annet.

Kontakt

8 + 4 =

Faq

Hva dekker en innboforsikring?
Innboforsikring dekker skader som er forårsaket av vann, eklektisk fenomen, brann, skadeverk og tyveri. Les vilkårene godt for å få full oversikt over hva som dekkes og ikke. Særlig viktig er det å merke seg om det står i vilkårene at visse tiltak må være gjort for at forsikringen skal gjelde. Dette gjelder spesielt i tilfeller ved tyveri, der du må ha gjort riktig sikringstiltak som å sørge for at dører og vinduer er forsvarlig lukket. En innboforsikring dekker ikke tak, vegg og gulver, da må man ha en husforsikring i tillegg.
Forsikringspremie på innbo
Innboforsikringer varierer i priser mellom selskapene, hvor gammel du er og mer. Dersom du er student eller ung vil forsikringsselskapene ofte gi deg en lav forsikringspremie. Videre bør du alltid innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper for å sikre at du får en god pris. Dette kan du enkelt gjøre gjennom vår tjeneste ved å fylle ut skjemaet under. I tillegg bør du huske på å bestille innboforsikringen gjennom nett, da det som regel kommer et unødvendig påslag gjennom å ringe til forsikringsselskapene.

Finn pris på innboforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!