Om oss

Vi i billig innboforsikring tilbyr en gratis og uforpliktende tjeneste for deg som privatperson slik at du kan gjøre gode valg for din privatøkonomi. På siden her vil du finne mye nyttig informasjon om innboforsikring, samt at du kan innhente tilbud fra en rekke aktører på markedet gjennom kun ett skjema. Ettersom det er mange forsikringsselskaper har vi samlet alt på ett sted for å gjøre det enklere for deg å finne beste innboforsikringsavtale og til den beste prisen.

Hvem er vi?

Billig innboforsikring ønsker å gjøre prosessen for å finne riktig forsikring enklere, samt sikre at du som privatperson får en god pris for din forsikring. Derfor har vi laget denne nettsiden med en god oversikt som vil gjøre det enklere for deg. Bruk vårt skjema i dag for å få tilsendt flere gode tilbud.

Hvordan fungerer tjenesten?

Tjenesten vår fungerer ved at du fyller ut ett skjema og velger de forsikringsselskapene du ønsker å motta tilbud fra. I løpet av tre virkedager vil du ha mottatt en rekke pristilbud fra de selskapene du selv har valgt. Da gjenstår det bare å sammenligne pris og vilkår i avtalene og til slutt velge det som passer deg best. Husk at tjenesten vår er helt gratis og uforpliktende! Dersom ingen av tilbudene står i stil til forventningene er det bare å takke nei til samtlige.

Derfor bør du prøve vår tjeneste

Vår tjeneste gjør at du sparer tid ved å raskt kunne hente inn tilbud fra mange leverandører kun ved å fylle ut ett skjema. I tillegg vil du gjennom å legge ut innboforsikring på anbud sikre deg bedre priser fordi forsikringsselskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde. Til slutt kan du sammenligne de mange tilbudene du får inn og velge det tilbudet som du mener er best for deg.

Finn pris på innboforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Trenger du forsikring av mobilen?

Alle ha vel en mobiltelefon i dag vi er helt avhengig av. Flere stiller seg derfor spørsmålet om det er nødvendig å forsikre mobilen. Her bør du sjekke hvilke forsikringer du har i dag, for mange forsikringer dekker mobilen indirekte. En mobil koster alt...

les mer

Innboforsikring for unge

I det du melder flytting i folkeregisteret vil du ikke lenger være dekket av innboforsikringen til dine foreldre. Det betyr at du må tegne din egen forsikring slik at dine eiendeler er dekket. Flytte hjemmefra Som ung eller som student får du som regel en...

les mer